LOADING

Type to search

Participă la Unifinished, Festivalul Artelor Vizuale în București

dragosasaftei 3 years ago

Cei mai renumiți storytelleri din domenii precum arta vizuală și jurnalismul vor ocupa centrul Bucureștiului între 5 și 29 mai, timp în care vor expune cele mai inovatoare, captivante și interactive proiecte ale momentului. UNFINISHED va aduce în prim plan cele mai revoluționare producții ale ultimilor ani în materie de jurnalism multimedia, instalații, film experimental, realitate vrituală și artă computațională și digitală. Festivalul organizat de Fundația Eidos este o urmare firească a succesului înregistrat de turneul expozițional World Press Photo precum și a celorlate programe derulate de fundație în ultimii trei ani.

Expozițiile vor fi găzduite între 5 și 29 mai de unele dintre cele mai noi și frecventate spații expoziționale ale momentului, din București: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”, Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti – ARCUB, Piața Universității, și Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” care va pune la dispoziție nou înființatul Centru Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ – Creative – CINETic.

Printre principalii parteneri de conținut se numără The New York Times, Time Magazine, United Nations VR Series, The Marshall Project, Al Jazeera și Consiliul Național al Filmului din Canada. Mari artiști de pe platforme diverse precum pionierul jurnalismului transmedia Tim Hetherington, cineastul și artistul de instalații Michelangelo Frammartino și inovatorul vizual Chris Milk vor expune proiecte individuale.

Urmează să revenim cu mai multe detalii cu privire la programul complet al festivalului. Până atunci e important să știți că evenimentul de lansare are loc joi, pe 5 mai, începând cu ora 19:00, la Teatrul Național București, accesul fiind liber. Puteți confirma prezența pe pagina evenimentului.

Participă la Unifinished, Festivalul Artelor Vizuale în București 1

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *