LOADING

Type to search

Update pentru GoPro Hero4: Filmare HD la 240fps pe Black și alte noi facilități

dragosasaftei 5 years ago

Vești bune pentru posesorii de GoPro Hero 4 Silver și Black. Un nou update de firmware (al doilea de la lansarea modelului, primul venind în octombrie cu îmbunătățirea vitezei de procesare în anumite situații) va fi disponibil cât mai curând. Iată despre ce e vorba.

Firmware update pentru GoPro Hero 4 Silver și Black

Îmbunătățiri aduse pentru ambele modele:

  • Timelapse Video: dacă funcția Timelapse Photo găsită pe toate GoPro-urile îți oferă acces la toate fotografiile făcute (pentru a le putea postprocesa), noua funcție Timelapse Video va uni automat într-un clip toate fișierele. E-o treabă utilă. Nu de multe ori am pățit să fiu plecat și să vreau să fac un timelapse scurt, nimic complex, cu apusul, de exemplu, și apoi să-l pun pe Instagram ori Facebook de pe telefon. Dar nu puteam pentru că trebuia să unesc apoi câteva sute de cadre și era cam difcil de făcut asta.
  • Declanșare în rafală 30/6: modul acesta o să facă GoPro-ul să declanșeze în rafală cu 30 de cadre pe secundă timp de 6 secunde. Util atunci când vrei să fii sigur că ai surprins în fotografii o acțiune rapidă, scurtă.
  • Rotire automată: camera o să își dea seama când este întoarsă invers și va roti automat imaginile și secvențele video.

Pe lângă aceste noi facilități comune sunt și câteva separate.

GoPro Hero 4 Black:

  • Filmare HD la 720p cu 240 de cadre pe secundă: până acum camera filma la 120fps cel mult;
  • Filmare 2k la 60 cadre pe secundă;

GoPro Hero 4 Silver:

  • Funcția HiLight încorporată: poți marca direct de pe display momentele cheie ca să le recunoști mai ușor la postprocesare.

Util noul update. Nu se rezumă doar la detalii pe care utilizatorul obișnuit nu are cum să le observe. Din punctul meu de vedere cele mai utile sunt modurile Timelapse Video și filmarea la 240fps de pe Hero 4 Black. Prețul camerei va rămâne același, însă specificațiile primesc un „impuls” considerabil. Bună treabă, GoPro!

Între timp dacă vreți să vedeți review-ul nostru pentru modelele lansate în toamna lui 2014:

Sursa info: FStoppers

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei