LOADING

Type to search

Festival de arte vizuale: Vama Sub Lumini de Oscar, 22-31 august

dragosasaftei 4 years ago

În perioada 22-31 august 2014 va avea loc în Vama Veche cea de-a cincea ediție a festivalului de arte vizuale Vama Sub Lumini de Oscar. Accesul este gratuit și permite participarea la vernisaje sau workshop-uri de fotografie, film, pictură și muzică. La edițiile precedente ale evenimentului au participat peste 1.000 de persoane, iar pe durata celor 9 zile de evenimente din fiecare an s-au desfășurat sute de ore de cursuri practice și teoretice, zeci de ore de proiecții și zeci de vernisaje și expoziții foto.

Vama Sub Lumini de Oscar este primul festival din România care oferă posibilitatea pasionaților de a participa gratuit la 10 zile de cursuri de specializare în tehnicile fotografiei, filmului și picturii, la zeci de vernisaje și expoziții de fotografie. De asemenea, este singurul festival în care se desfășoară în paralel 14 workshopuri de fotografie, 5 de film, proiecții foto și de film, cursuri teoretice și concursuri zilnice cu premii. Toți participanții la festival vor avea, de asemenea, posibilitatea de a concura și pentru marele trofeu VSLO care va fi oferit pentru cea mai reușită lucrare. Expozițiile din cadrul festivalului promovează nu doar artiști deja consacrați, ci  și lucrări ale participanților la edițiile precedente ale VSLO.

Ediția din acest an va reuni peste 20 de lectori și invitați speciali, printre care fotograful Marek Czarnecki (câștigător a șapte premii „British Institute of Professional Photography”) și fotoreporterul Ahmad Kavousian, unul dintre puținii fotografi care au imortalizat revoluția islamică din 1979.

Mai multe detalii despre eveniment și condițiile de participare găsiți pe site-ul oficial al festivalului, vslo.ro.

Vama Sub Lumini de Oscar - 2014

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *