Adăugat pe 7 februarie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Vernisajul salonului „Best of Comunitate Foto”

Halasz Szabo Haynal - „Amurg”
Halasz Szabo Haynal - „Amurg”

În urmă cu câteva zile vă prezentam o statistică a celor mai menționate site-uri românești de fotografieComunitate Foto se afla pe poziția a treia, având un număr semnificativ de menționări. Ținând cont de faptul că proiectul nu este realizat pe baza vreunui brand foto cu istorie, rezutlatul este unul extrem de bun.

Probabil vă întrebați ce reprezintă fotografia de mai sus. Fotografia aparține doamnei Halasz Szabo Haynal din Timișoara, care a fost aleasă drept Best Author pe platforma comunității în urma participării la concursul ce face parte din Salonul Internațional de FotografieBest of CF – 2012. Fotografia a luat și medalia de argint la cateogoria Color, iar doamna Haynal a avut 7 fotografii premiate din cele 8 înscrise.

Urmează astfel festivitatea de premiere și versisajul expoziției cu fotografiile înscrise. Unde, când și cum? Vernisajul va avea lor pe 9 februarie, de la ora 12, în holul mare al Bibliotecii Județene Brăila (Calea Călărașilor, nr. 54). În total vor fi expuse circa 80 de fotografii înscrise la competiție. :-)

Salonul International de Arta fotografica “Best of CF”Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.