Viața pe îndelete printr-o aplicație cu fotografii pe Facebook

Viața pe îndelete - Bere Timișoreana
Viața pe îndelete - Bere Timișoreana

Din seria lucrurilor frumoase pe care le fac brandurile prin intermediul fotografiilor, venim astăzi cu o nouă ispravă. În această perioadă pe pagina de Facebook a Berii Timișoreana sunteți invitați să vă alegeți unul sau mai multe momente dintr-o viață pe îndelete.

Despre ce e vorba? Timișoreana a ales 10 fotografi ale căror fotografii transmit ideea din titlu – viața pe îndelete. S-au ales fotografii care surprind momente din viața de zi cu zi, momente frumoase, care pot stârni amintiri plăcute și care te pot opri pentru o secundă din cursa în care alergi în fiecare zi.

Cei 10 fotografi ale căror cadre le puteți găsi în aplicație sunt: Anca Cernoschi, Bogdan Grigore, Claudiu Dunga, Cristina Petrescu, Dan Sendroiu, Dragoș Asaftei, Radu Neag, Silviu Racheriu, Vitalie Brega și Vlad Birdu. Puteți alege astfel una sau mai multe dintre fotografiile lor, trimite mai departe prietenilor și celor apropiați, având șansa de a câștiga unul dintre premiile oferite în cadrul unui concurs.

Ne face mare plăcere să vedem că se pune accent din ce în ce mai mult și pe latura artistică (alta decât cea comercială) a fotografiei în scopuri comerciale. Intrați pe pagina aplicației – Viața pe îndelete - pentru a vedea cadrele celor 10 fotografi. :-)

Viața pe îndelete - Bere TimișoreanaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.