LOADING

Type to search

10 wallpapere cu peisaje de iarnă

dragosasaftei 7 years ago

Mai țineți minte pachetul wallpapere-lor cu peisaje de toamnă, nu? Ne-am bucurat să vedem că a fost descărcat de câteva sute de ori, motiv pentru care am luat decizia să mai revenim cu o serie de astfel de wallpapere. De  această dată, bineînțeles, le-am ales pe cele de iarnă.

Și nu pe oricare dintre ele. Mai jos veți regăsi 10 wallpapere cu peisaje de iarnă realizate din avion. Toate sunt vederi aeriene și sunt realizate în iarna dintre anii 2011-2012. Priviți fotografiile și alegeți-o pe cea favorită pentru desktop. Veți regăsi în fotografii Munții Bucegi, Munții Piatra-Craiului, Poiana Brașov și Masivul Postăvaru. În mare parte sunt munții din împrejurimile Brașovului.

Așteptăm acum ca iarna să își intre cu adevărat în drepturi. Să avem din nou peisaje albe pe care să le fotografii. Din care să evidențiem expresivitatea simplă a lor. Până atunci însă vă lăsăm cu aceste fotografii. Sperăm să vă placă. 🙂

[button link=”https://d.transfer.ro/wallpapere-peisaje-de-iarna-transfer_ro-05dec-7f093b.zip” variation=”red”]Descarcă pachetul – 10 wallpapere cu peisaje de iarnă[/button]

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei