Adăugat pe 5 decembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

10 wallpapere cu peisaje de iarnă

10 wallpapere cu peisaje de iarnă
10 wallpapere cu peisaje de iarnă

Mai țineți minte pachetul wallpapere-lor cu peisaje de toamnă, nu? Ne-am bucurat să vedem că a fost descărcat de câteva sute de ori, motiv pentru care am luat decizia să mai revenim cu o serie de astfel de wallpapere. De  această dată, bineînțeles, le-am ales pe cele de iarnă.

Și nu pe oricare dintre ele. Mai jos veți regăsi 10 wallpapere cu peisaje de iarnă realizate din avion. Toate sunt vederi aeriene și sunt realizate în iarna dintre anii 2011-2012. Priviți fotografiile și alegeți-o pe cea favorită pentru desktop. Veți regăsi în fotografii Munții Bucegi, Munții Piatra-Craiului, Poiana Brașov și Masivul Postăvaru. În mare parte sunt munții din împrejurimile Brașovului.

Așteptăm acum ca iarna să își intre cu adevărat în drepturi. Să avem din nou peisaje albe pe care să le fotografii. Din care să evidențiem expresivitatea simplă a lor. Până atunci însă vă lăsăm cu aceste fotografii. Sperăm să vă placă. :-)

Descarcă pachetul – 10 wallpapere cu peisaje de iarnăÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.