Adăugat pe 12 martie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Invitație la Weekend-ul Nikoniștilor, ediția a IV-a

Weekend-ul Nikoniștilor, 22-24 martie 2013
Weekend-ul Nikoniștilor, 22-24 martie 2013

În urmă cu patru ani, în 2009, Nikon România organiza unul dintre primele, dacă nu chiar primul, eveniment monobrand care implica o întreabă comunitate. Era vorba de Weekend-ul Nikoniștilor, eveniment care a continuat să fie reluat an de an ajungând de această dată la cea de a IV-a ediție.

Evenimentul se va desfășura în perioada 22-24 martie 2013, în incinta Hotelului Pullman din București și va implica o serie de expoziții, workshop-uri, discursuri, dezbateri și posibilitatea de testare a echipamentelor brandului. Mai multe detalii despre cum vă puteți înscrie găsiți mai jos, însă până să ajungem acolo, iată, mai exact, ce fotografi veți putea întâlni și ce prezentări vor avea fiecare.

7 fotografi vor ține workshop-uri cu tematice specifice. Îi veți putea vedea astfel pe Predrag Vuckovic, fotograf de sport extrem la Redbull, Tudor Lucaciu, director de fotografie la Romanian Society of Cinematographers, Mihai Stetcu, fotograf de sport extrem la Redbull, Neil Coltofeanu, director tehnician la Romanian Society of Cinematographers, Daniel Mihailescu, fotograf AFP, Bogdan Panait, fotograf de peisaj, și Alin Popescu, fotograf de peisaj.

Suntem convinși că vor fi workshop-uri interesante, motiv pentru care vă recomandăm să luați parte la ele. Mai jos găsiți detaliile despre înscriere, iar dacă vreți să aflați mai multe despre eveniment puteți intra pe Nikonisti.ro.

[table color=”red”]

Unde Când Cum mă înscriu la Weekend-ul Nikoniștilor
Hotel Pullman, București 22-24.03.2013 Te poți înscrie aici folosind contul de pe nikonisti.ro.

[/table]Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.