LOADING

Type to search

Cetățile medievale: Workshop foto cu Dan Dinu pe 22-25 ianuarie

dragosasaftei 4 years ago

Partea de Sud-Est a Transilvaniei este renumită pentru cetățile fortificate care încă arată ca acum câteva sute de ani. Multe dintre ele sunt restaurante, sunt bine întreținute și arată minunat în fotografii. Merită ca măcar o dată să le fotografiați măcar pe câteva dintre ele. Țin minte că este la un moment dat în an organizat și un festival al cetăților din zonă. Se făceau la un moment dat și tururi de la un la alta. 40 de astfel de cetăți/biserici fortificate erau în tur, dacă bine-mi amintesc.

De vă gândiți să le fotografiați și sunteți liberi pe 22-25 ianuarieDan Dinu vă invită la un workshop foto în împrejurimile Sighișoarei, al cărui scop este fotografierea cetăților medievale. Veți putea face fotografii precum cele de mai jos. 

Aflat deja la a treia editie, acest workshop s-a bucurat pana acum de o participare constanta, fiind desfasurat intr-o zona foarte generoasa din punct de vedere fotografic. Nu mai putin de trei localitati dintre cele pe care le vom vizita, Viscri, Saschiz si bineinteles Sighisoara, se afla in lista Patrimoniului Mondial Unesco, insa nu trebuie sa trecem cu vederea nici Mesendorf sau Crit, sate pitoresti ascunse printre dealurile zonei, mai putin cunoscute ca si atractii turistice.”, ne spune Dan Dinu.

Taxa de înscriere la workshop este de 750 de lei și include cazarea și masa pe toată perioada. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Cetati Medievale

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *