Adăugat pe 15 octombrie 2014 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Workshop de editare a fotografiilor în Lightroom susținut de Dan Dinu la Brașov

Workshop de editare a fotografiilor în Adobe Lightroom
Workshop de editare a fotografiilor în Adobe Lightroom

Pe scurt, când, unde și cum:

  • Workshop-ul de editare a fotografiilor în Adobe Lightroom are loc pe 1-2 noiembrie;
  • Se desfășoară în Brașov, la sediul Photolife;
  • Au mai rămas 4 locuri libere;
  • Taxa de participare este de 300 de lei.

Mai multe detalii găsiți aici.

Adobe Lightroom cu Dan Dinu la Brasov

Va invitam la un workshop complet care sa va dea nu numai informatiile necesare despre editare, dar care sa va ofere si un workflow complet de la declansare si pana la arhivarea imaginilor preferate.

 Adobe Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul caruia puteti nu numai sa va editati imaginile, ci si sa le organizati intr-o baza de date conceputa profesionist, bine indexata si sa scapati astfel de miile de imagini imprastiate peste tot in calculatorul vostru. Este momentul sa mai faceti inca un pas in pasiunea voastra pentru fotografie si sa invatati de la Dan Dinu cum puteti folosi cat mai eficient acest program pentru a va usura munca si care este workflow-ul complet pe care fotograful il foloseste cu succes de mai bine de 5 ani. Pe langa programul in sine, o sa mai invatati despre formatul RAW si importanta lui in editare, despre color management, alegerea unui monitor bun si calibrarea acestuia, despre back-up si solutii pentru a va tine munca in ordine si nu in ultimul rand, despre cum puteti lucra mereu conectati la imaginile voastre, indiferent in ce colt al lumii va aflati.

Workshop-ul pe care il sustinem se desfasoara pe parcursul a doua zile si insumeaza 10 ore, ce contin atat informatii teoretice cat si practice. Numarul de locuri este limitat la 8, pentru a da posibilitatea trainer-ului sa lucreze cu fiecare in parte. Participantii vor putea exersa la acest workshop cele discutate, fiind alocat timp pentru a experimenta in program notiunile si conceptele studiate.

Workshop de editare a fotografiilor în Adobe LightroomÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.