Adăugat pe 8 iunie 2015 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Workshop de fotografie culinară pe 12-13 iunie: Îți oferim 10% reducere

Workshop de fotografie culinară pe 12-13 iunie: Îți oferim 10% reducere
Workshop de fotografie culinară pe 12-13 iunie: Îți oferim 10% reducere

În perioada 12-13 iunie are loc workshop-ul de fotografie culinară susținut de fotograful Bogdan Cioc și F64 la restaurantul Stradale, recent deschis în București, foarte aproape de Piața Presei Libere. Restaurantul, unul cu un concept foarte bine gândit care îmbină „prânzul la împinge tava” cu o experiență culinară aparte și live cooking, va fi cadrul perfect pentru exersarea acestui gen fotografic.

Așa cum se spune încă din descrierea workshop-ului, „practica este foarte importantă, motiv pentru care vom avea 6 ore dedicate ședintei foto.  Vor fi 4 set-up-uri, la care vor lucra 4 echipe a câte 3 persoane. Fiecare echipă va primi un set de ingrediente și accesorii, urmând ca fiecare membru să fie pe rând fotograf, food stylist și asistent.

Mai multe detalii despre workshop puteți găsi pe F64.ro. Taxa de participare este de 499 de lei. Noi îți oferim un cod de reducere de 10%, prețul final fiind de aproape 450 de lei. Tot ce trebuie să faci e să introduci acest cod în momentul finalizării comenzii: WFCB64DSC2.

Sună tentant? :-)

Workshop de fotografie culinară pe 12-13 iunie: Îți oferim 10% reducereÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.