LOADING

Type to search

Workshop de fotografie culinară pe 12-13 iunie: Îți oferim 10% reducere

dragosasaftei 4 years ago

În perioada 12-13 iunie are loc workshop-ul de fotografie culinară susținut de fotograful Bogdan Cioc și F64 la restaurantul Stradale, recent deschis în București, foarte aproape de Piața Presei Libere. Restaurantul, unul cu un concept foarte bine gândit care îmbină „prânzul la împinge tava” cu o experiență culinară aparte și live cooking, va fi cadrul perfect pentru exersarea acestui gen fotografic.

Așa cum se spune încă din descrierea workshop-ului, „practica este foarte importantă, motiv pentru care vom avea 6 ore dedicate ședintei foto.  Vor fi 4 set-up-uri, la care vor lucra 4 echipe a câte 3 persoane. Fiecare echipă va primi un set de ingrediente și accesorii, urmând ca fiecare membru să fie pe rând fotograf, food stylist și asistent.

Mai multe detalii despre workshop puteți găsi pe F64.ro. Taxa de participare este de 499 de lei. Noi îți oferim un cod de reducere de 10%, prețul final fiind de aproape 450 de lei. Tot ce trebuie să faci e să introduci acest cod în momentul finalizării comenzii: WFCB64DSC2.

Sună tentant? 🙂

Workshop de fotografie culinară pe 12-13 iunie: Îți oferim 10% reducere

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *