Adăugat pe 9 martie 2016 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Workshop de editare foto în Lightroom: 26-27 martie, Brașov

Workshop de editare foto în Lightroom 26-27 martie, Brașov
Workshop de editare foto în Lightroom 26-27 martie, Brașov

Pe scurt:

  • Când? Între 26 și 27 martie - 2 zile, 10 ore efective de lucru;
  • Unde? La Brașov;
  • Cu cine? Dan Dinu și echipa Photolife;
  • Ce înveți? Editarea fotografiilor în Lightroom, organizarea lor, workflow-ul complet, calibrarea monitorului;
  • Cât costă? 400 de lei;
  • Ce au zis alți participanți despre acest workshop?

Multă lume crede că editarea necesită muncă multă, ce să mai vorbim de indexarea imaginilor pentru a le găsi mai ușor. Ore întregi de stat în fața computerului și de răsfoit prin foldere. Ei bine, nu este chiar așa, iar dacă urmezi câțiva pași simpli, ai șansa să fi mult mai organizat. Acești pași îți sunt explicați pe îndelete la workshop-ul nostru. Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul căruia puteți nu numai să vă editați imaginile, ci și să le organizați într-o bază de date conceputa profesionist și să scăpați astfel de miile de imagini împraștiate peste tot. O să vedeți ce înseamnă un  workflow-ul complet, de la declanșare și până la arhivare pe termen lung, o să învățați despre back-upcolor management și calibrarea monitoruluiRAWhistogramă și multe altele.

Workshop-ul se desfășoara pe parcursul a două zile și însumează 10h, ce conțin atât informații teoretice cât și practice. Numărul de locuri este limitat la 8, pentru a da posibilitatea trainer-ului să lucreze cu fiecare cursant în parte. Participanții vor putea exersa la acest workshop cele discutate, fiind alocat timp pentru a experimenta în program noțiunile și conceptele studiate. Trainer vă este Dan Dinu, care folosește cu succes acest program de mai bine de șase ani și care vă va arăta exemplele de funcționare chiar pe baza lui de date.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.