Adăugat pe 14 aprilie 2015 de Dragoș Asaftei in Uncategorized
 
 

Workshop cu Dan Dinu la Cazanele Dunării: 23-26 aprilie

Workshop cu Dan Dinu la Cazanele Dunării: 23-26 aprilie
Workshop cu Dan Dinu la Cazanele Dunării: 23-26 aprilie

Acum doi ani ajungeam pentru prima oară în zonă. Știam de Cazanele Dunării, le vedeam în față, dar nu-mi venea să cred că există un loc atât de spectaculos. Indiferent dacă mergi acolo ca pasionat de fotografie sau ca turist, locul o să ți se pară de-a dreptul minunat. E locul în care Dunărea întâlnește Carpații și în care se formează un reflief atipic țării noastre.

O ocazia bună să descoperiți zona, dar să o și fotografiați, este workshop-ul foto susținut de Dan Dinu în perioada 23-26 aprilie la Cazanele Dunării. Veți avea ocazia să descoperiți timp de patru zile câteva peisaje minunate, dar și o faună diversificată, atât pe uscat, cât și pe fluviu, pentru că tura foto va include și plimbări pe Dunăre.

Taxa de participare este de 850 de lei și include cazarea, mâncarea (pentru toate cele 4 zile) și plimbarea cu barca pe Dunăre. Veți primi în schimb îndrumările lui Dan și șansa să fotografiați locurile ca în imaginile de mai jos. Mai multe detalii despre workshop găsiți aici.

Workshop cu Dan Dinu la Cazanele Dunării: 23-26 aprilie Workshop cu Dan Dinu la Cazanele Dunării: 23-26 aprilie Workshop cu Dan Dinu la Cazanele Dunării: 23-26 aprilieÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.