Adăugat pe 3 decembrie 2014 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Câștigă un loc la workshop-ul de fotografie de stradă pe timp noapte cu Aurel Rapa

Workshop - Fotografia de stradă pe timp de noapte cu Aurel Rapa
Workshop - Fotografia de stradă pe timp de noapte cu Aurel Rapa

UPDATE: Câștigătorul locului la workshop este… Theodora Tanczos. Felicitări! :-) (înregistrarea extragerii poate fi văzută aici)

Străzile au devenit și mai expresive odată cu montarea luminițelor de Crăciun în cam toate orașele din țară. Ai lumini frumoase care dau bine în fundal, care te-ajută să obții un bokeh plăcut (fiți pe fază că urmează un ghid video despre bokeh în curând) și care pot contribui la crearea unui cadru de poveste.

Ele arată bine noaptea, evident, așa că Aurel Rapa alături de Nikon și F64 vă invită la un workshop de fotografie de stradă pe timp de noapte. Locurile s-au ocupat rapid, însă am reușit să păstrăm unul pentru voi. O să fim și noi prezenți la workshop și-o să mai putem povesti cu ocazia asta.

Workshop-ul are loc sâmbătă, 6 decembrie, începând cu ora 15:00, la F64. O să fie întâi o parte teoretică, iar apoi o să mergem la fotografiat pe străzile frumos iluminate din oraș împreună cu Aurel. Seara ne vom opri ori în Centrul Vechi, ori la F64.

O să fie o seară frumoasă și plină de fotografii. Unde mai pui că e și ziua după ce vine Moș Nicolae. :-)

Revenind, spuneam că mai este un loc liber și că unul dintre voi îl poate câștiga. Scrieți-ne într-un comentariu până vineri la ora 12 care este motivul pentru care vă doriți să veniți la workshop. Vineri vom face o tragere la sorți și vom anunța câștigătorul locului, urmând ca sâmbătă să ne vedem direct la F64.

Multă baftă! :-)

PS: Câștigătorul va plăti totuși o taxă de înscriere. Va trebui să aducă ceva dulce sau o jucărie care va ajunge apoi la un copil pentru care dulciurile sunt, probabil, ultima grijă.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.