LOADING

Type to search

Workshop foto de toamnă la Lacul Sf. Ana cu Mircea Bezergheanu

dragosasaftei 5 years ago

O tură foto dedicată (pe principiul că fotografia este scopul principal și te dedici ei pe parcursul turei) te poate ajuta enorm de mult ca fotograf. Vei înțelege enorm de multe lucruri. Vei observa că un peisaj care ție ți se pare superb, pentru alții nu înseamnă mare lucru. Și asta pe loc. Vei afla apoi și de ce. Vei descoperi perspective noi și vei citi în privirea celor din jur dorința de a fi ei cei care să găsească direcția pe care ai găsit-o tu. Și așa mai departe.

Important e că vezi mai mult decât punctul tău de vedere și asta contează enorm de mult. Partea mai frumoasă e când vezi punctul de vedere al unui om cu experiență în spate, al unui om care e capabil să privească lucrurile cu mai mulți ochi deodată.

Un astfel de om e Mircea Bezergheanuiar el ține în perioada 1-3 noiembrie 2013 un workshop foto la Lacul Sf. Ana din județul Harghita. Va fi un workshop axat pe fotografie de natură, dar și pe portret. Va fi un workshop care vă va contura așa, într-un mod puternic, profilul de fotograf. Sunt convins de asta. 🙂

Nu va fi un workshop ușor, dar cine a spus că așa ar trebui să fie? Vă las cu câteva dintre cuvintele lui Mircea.

„Am ales perioada datorită condițiilor meteo specifice, tocmai ptr. a profita de provocările ce țin în casă mulți dintre fotografi. Dacă nu ne manâncă ursul, poate că vom face și fotografie de portret. Aviz amatorilor, va fi o tură dura, fara odihnă, fără mâncare, fără băutură, fără tutun, fără alcool! Doar  apă. paie și bătaie, iar dacă vă mai ține instalația, vă las să o fotografiați și pe Ana Dobrogeana!”

Prețul workshop-ului este de 650 de lei, cazarea și masa fiind plătite separat. Mai multe detalii găsiți aiciVă lăsăm cu câteva fotografii realizate de Mircea Bezergheanu în zona respectivă. E ceea ce veți putea obține participând la workshop! 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *