Adăugat pe 26 mai 2015 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Înscrie-te la workshop-ul foto din Delta Dunării cu Doru Panaitescu: Ai 10% reducere

SONY DSC
SONY DSC

În perioada 4-7 iunie, adică peste aproape o săptămână, F64 organizează alături de Doru Panaitescu o tură foto în Delta Dunării, una care sigur se va lăsa cu fotografii frumoase și experiențe de povestit mai departe. După fiecare călătorie făcută alături de Doru am rămas cu câteva povești aparte. Ultima oară am cutreierat munții din zona Vrancei în cadrul unei experiențe off-road despre care am povestit aici.

Workshop-ul de această dată vă poate aduce în zona Deltei Dunării pe durata a trei zile pline de activități care vă vor da șansa obținerii unor cadre deosebite. Mai multe detalii despre tura foto găsiți pe F64, inclusiv un program extrem de detaliat.

E bine de știut de la început, însă, că în taxa de participare, de 1.400 de lei, sunt incluse: cazarea în regim single, toate mesele, excursiile cu barca și transferul din Tulcea la pensiune + retur. Pe lângă asta, dacă te înscrii în urma mesajului văzut aici, îți oferim o reducere de 10% din prețul workshop-ului.

Practic, poți să participi la excursia foto de 3 zile la un preț de 1.260 de lei. Dacă te tentează scrie-ne un mesaj pe contact@blogdefotografie.ro pentru a-ți da mai multe detalii despre procedura aplicării reducerii.

Pe lângă asta, dacă ai 5 prieteni care vor să participe, locul tău va fi gratuit. Ce zici, te tentează? :-) Ar trebui să te decizi repede, cam până joi. O descriere și mai detaliată a workshop-ului găsești pe blogul F64.

Închei cu câteva cadre făcute în Delta Dunării de Doru. Tentantă o astfel de călătorie, așa-i?

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.