Adăugat pe 1 septembrie 2015 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Participă gratuit pe 11 septembrie la workshop-ul de #FotografiePesteAșteptări

Școala Flanco - Workshop de #FotografiePesteAșteptări
Școala Flanco - Workshop de #FotografiePesteAșteptări

Împreună cu gașca Kooperativa 2.0 am pregătit în perioada 11 septembrie – 9 octombrie o serie de workshop-uri gratuite pe mai multe teme: fotografie, blogging, videoblogging, branding și travel. Școala Flanco powered by Kooperativa 2.0 vă invită la întâlniri săptămânale pe temele amintite, urmând să aflați mai multe detalii despre fiecare în parte.

Workshop-ul despre care vreau să vă povestesc acum este cel de #FotografiePesteAșteptări. Va avea loc vineri, pe 11 septembrie 2015, începând cu ora 10:00, în Flanco Promenada, iar accesul este gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți prin formularul pe care-l veți găsi la finalul articolului.

Pe durata celor patru ore ale workshop-ului (se adresează pasionaților de fotografie aflați la început de drum) vom trece prin următoarele subiecte:

  • Primii pași în fotografie
  • Principalele funcții ale aparatelor de fotografiat
  • Tips & tricks pentru compoziții reușite
  • Ponturi pentru fotografiatul cu telefonul mobil
  • Editarea fotografiilor în Adobe Lightroom și aplicații de pe telefonul mobil
  • Cum facem un timelapse cu aparatul de fotografiat și telefonul mobil
  • Fotografia în social media
  • Studiu de caz: fotografii virale
  • Exercițiu practic

Pe lângă ce urmează să povestim la curs, e bine să știți că vom avea și câteva premii tentante care vor ajunge la voi, ba chiar și un premiu mare pentru cel mai activ participant. Surprizele vor fi „Mereu peste așteptări”, așa cum e și sloganul Flanco. Dar veți vedea mai multe la fața locului.

Așadar, ne vedem pe 11 septembrie la workshop? :-)

UPDATE: înscrierile s-au închis, iar lista cu cei 25 de participanți a fost făcută. Urmează să revin, după curs, cu prezentarea pentru toți cei care v-ați înscris. Vă mulțumesc!

Școala Flanco - Workshop de #FotografiePesteAșteptări

Înscrie-te la workshop-ul de #FotografiePesteAșteptări

Și, dacă vrei, la unul sau mai multe din workshop-urile care vor urma: travel, Cezar Dumitru (18 septembrie); blogging, Cristian Florea (25 septembrie); branding, Cristian China-Birta (1 octombrie); videoblogging, Vlad Dulea (9 octombrie).

PS: Premiile surpriză vor fi oferite de Mobexpert.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.