LOADING

Type to search

Participă gratuit pe 11 septembrie la workshop-ul de #FotografiePesteAșteptări

dragosasaftei 3 years ago

Împreună cu gașca Kooperativa 2.0 am pregătit în perioada 11 septembrie – 9 octombrie o serie de workshop-uri gratuite pe mai multe teme: fotografie, blogging, videoblogging, branding și travel. Școala Flanco powered by Kooperativa 2.0 vă invită la întâlniri săptămânale pe temele amintite, urmând să aflați mai multe detalii despre fiecare în parte.

Workshop-ul despre care vreau să vă povestesc acum este cel de #FotografiePesteAșteptări. Va avea loc vineri, pe 11 septembrie 2015, începând cu ora 10:00, în Flanco Promenada, iar accesul este gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți prin formularul pe care-l veți găsi la finalul articolului.

Pe durata celor patru ore ale workshop-ului (se adresează pasionaților de fotografie aflați la început de drum) vom trece prin următoarele subiecte:

  • Primii pași în fotografie
  • Principalele funcții ale aparatelor de fotografiat
  • Tips & tricks pentru compoziții reușite
  • Ponturi pentru fotografiatul cu telefonul mobil
  • Editarea fotografiilor în Adobe Lightroom și aplicații de pe telefonul mobil
  • Cum facem un timelapse cu aparatul de fotografiat și telefonul mobil
  • Fotografia în social media
  • Studiu de caz: fotografii virale
  • Exercițiu practic

Pe lângă ce urmează să povestim la curs, e bine să știți că vom avea și câteva premii tentante care vor ajunge la voi, ba chiar și un premiu mare pentru cel mai activ participant. Surprizele vor fi „Mereu peste așteptări”, așa cum e și sloganul Flanco. Dar veți vedea mai multe la fața locului.

Așadar, ne vedem pe 11 septembrie la workshop? 🙂

UPDATE: înscrierile s-au închis, iar lista cu cei 25 de participanți a fost făcută. Urmează să revin, după curs, cu prezentarea pentru toți cei care v-ați înscris. Vă mulțumesc!

Școala Flanco - Workshop de #FotografiePesteAșteptări

Înscrie-te la workshop-ul de #FotografiePesteAșteptări

Și, dacă vrei, la unul sau mai multe din workshop-urile care vor urma: travel, Cezar Dumitru (18 septembrie); blogging, Cristian Florea (25 septembrie); branding, Cristian China-Birta (1 octombrie); videoblogging, Vlad Dulea (9 octombrie).

PS: Premiile surpriză vor fi oferite de Mobexpert.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *