LOADING

Type to search

Workshop foto de portret conceptual și fine art (Brașov, 10-13 septembrie)

dragosasaftei 3 years ago

Tatiana Volontir și Luiza Boldeanu vă invită alături de Photolife în perioada 10-13 septembrie la un workshop inedit de portret conceptual și fine art. Workshop-ul se va desfășura la Brașov pe durata a 4 zile, fiind atinse trei părți distincte: una teoretică, de prezentare a unor studii de caz și informații utile, una practică, constând în două ședințe foto în interior și exterior. Ultima parte constă în vizualizarea fotografiilor realizate și discutarea acestora.

Brașovul este probabil unul dintre cele mai frumoase orașe din țară, impresionant în special prin arhitectura specifică. Vă invităm astfel să vedeți acest oraș cu alți ochi, pentru că străzile și împrejurimile lui vor deveni decorul unor povești cu și despre oameni. Tatiana și Luiza îți vor fi călăuze în acest spațiu și te vor ghida pentru a reuși să vezi altfel fotografia de portret. Vor folosi subiectul și emoția lui, gesturile și recuzita, compoziția și lumina pentru a crea imagini frumoase și pentru a spune povești interesante. La acest workshop nu o să înveți neapărat despre tehnică, ci lucruri mult mai subtile ce țin de comunicare, de empatie și de transmiterea unui mesaj.

Taxa de participare la workshop este de 950 de lei (include cazarea și masa) sau 750 de lei (fără cazare, pentru cei din Brașov). Mai multe detalii găsiți aici, pe site-ul Photolife.

Workshop foto: Portret conceptual și Fine Art (10-13 septembrie)pho

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *