Adăugat pe 31 august 2015 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Workshop foto de portret conceptual și fine art (Brașov, 10-13 septembrie)

Workshop foto: Portret conceptual și Fine Art (10-13 septembrie)
Workshop foto: Portret conceptual și Fine Art (10-13 septembrie)

Tatiana Volontir și Luiza Boldeanu vă invită alături de Photolife în perioada 10-13 septembrie la un workshop inedit de portret conceptual și fine art. Workshop-ul se va desfășura la Brașov pe durata a 4 zile, fiind atinse trei părți distincte: una teoretică, de prezentare a unor studii de caz și informații utile, una practică, constând în două ședințe foto în interior și exterior. Ultima parte constă în vizualizarea fotografiilor realizate și discutarea acestora.

Brașovul este probabil unul dintre cele mai frumoase orașe din țară, impresionant în special prin arhitectura specifică. Vă invităm astfel să vedeți acest oraș cu alți ochi, pentru că străzile și împrejurimile lui vor deveni decorul unor povești cu și despre oameni. Tatiana și Luiza îți vor fi călăuze în acest spațiu și te vor ghida pentru a reuși să vezi altfel fotografia de portret. Vor folosi subiectul și emoția lui, gesturile și recuzita, compoziția și lumina pentru a crea imagini frumoase și pentru a spune povești interesante. La acest workshop nu o să înveți neapărat despre tehnică, ci lucruri mult mai subtile ce țin de comunicare, de empatie și de transmiterea unui mesaj.

Taxa de participare la workshop este de 950 de lei (include cazarea și masa) sau 750 de lei (fără cazare, pentru cei din Brașov). Mai multe detalii găsiți aici, pe site-ul Photolife.

Workshop foto: Portret conceptual și Fine Art (10-13 septembrie)phoÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.