Adăugat pe 24 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Workshop-uri din lumea fotografiei pentru studenți

obiectiv-vip-romania
obiectiv-vip-romania

Organizația studențească VIP România a dat startul unui proiect care are ca scop să aducă studenții pasionați de fotografie mai aproape de acest domeniu printr-o serie de workshop-uri susținute de fotografi ale căror povești pot fi, la un moment dat, motivaționale și demn de urmat.

„Aflat la prima ediție, proiectul se adresează studenților şi masteranzilor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 26 ani, pasionați de fotografie, ce dețin un nivel mediu de cunoştințe în domeniu şi sunt dornici să-şi ducă pasiunea către un nou nivel. Este mai mult decât un proiect de fotografie, este un proiect de dezvoltare profesională ce doreşte să pună accent pe latura pragmatică a fotografiei.

Timp de 7 zile, 20 de participanți se vor afla față în față cu fotografi români de succes, cu poveştile, experiența şi cunoştințele lor, într-un cadru prietenos, sala expozitională a magazinului F64. Lectorii prezenți în cadrul proiectului activează în diferite ramuri ale fotografiei, oferindu-le astfel o imagine de ansamblu asupra întregii activități de fotograf.” (descrierea proiectului)

Astfel, dacă sunteți studenți și pasionați de fotografie, mai aveți trei zile în care să aplicați pentru seria de workshop-uri – ObiectivGăsiți pe prima pagină a proiectul mai multe informație cu privire la aplicația pe care trebuie să o realizați pentru a putea participa la eveniment.

Desfășurat în perioada 13-21 mai 2013, proiectul îi va aduce în fața voastră pe Alexandra Sandu, Andreea Retinschi, Dragoș Asaftei,Vlad Eftenie, Andrei Pungovschi, Andrei Butuman, Constantin Nimigean, Bogdan Botofei, Bogdan Theodor Olteanu, Tiberiu Badea, Alexandra și Bogdan Dincă, Gabriel Kovats, Cătălin Georgescu, Alex Gâlmeanu, Sergiu Bica și Kaan Tiki. Vor fi câteva zile extrem, extrem de interesante, motiv pentru care vă recomandăm să vă înscrieți cât mai repede! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.