LOADING

Type to search

Al 11-lea Instameet global: Haide sâmbătă la Teatrul Național București

dragosasaftei 4 years ago

Sâmbătă, pe 21 martie, are loc cel de-al 11-lea Instameet Global denumit și World Wide Instameet 11. În weekend-ul care urmează comunități ale utilizatorilor de instagram din întreaga lume plănuiesc să se întâlnească. Și așa cum se întâmplă de mai două ediții încoace, există și în România o astfel de întâlnire datorită unor utilizatori care-au avut grijă să găsească un concept fain și susținerea ca el să poată fi pus în practică.

World Wide Instameet 11 în București

E vorba de oamenii care se ocupă de comunitatea IgersBucharest și care merită felicitările noastre, ale utilizatorilor acestei rețele. Așadar, întâlnirea de sâmbătă din București va începe la ora 13:00 și va avea loc la Teatrul Național București, prilej cu care vom putea fi printre primii care fotografiază interiorul teatrului înainte de deschiderea către publicul larg a întregului loc.

Teatrul o să fie locul potrivit pentru tot felul de cadre faine, așa că-i o oportunitate care nu trebuie trecută cu vederea. Mai ales că nu-i de ici de colo să ai acces să fotografiezi în teatru și în culise așa, oricând.

Sambata, pe 21 martie, ne vedem la WWIM11! Comunitatea de instagrammeri din Bucuresti se alatura instagrammerilor din celelalte orase din lume cu ocazia celui de-al 11-lea instameet global organizat de Instagram! De data aceasta ne vedem sambata, pe 21 martie, de la ora 13.00, la Teatrul National din Bucuresti! Tag-ul oficial al instameet-ului este #wwim11ro. Vom avea ocazia sa exploram si sa fotografiem in premiera cladirea teatrului, care a fost renovata complet. Va puteti anunta participarea pe pagina de Facebook a evenimentului – vedeti link-ul din profil. CONCURS: In asteptarea instameet-ului din 21 martie, echipa @igersbucharest si Teatrul National I.L. Caragiale din Bucuresti v-au pregatit mai multe suprize. Astazi dam startul concursului #ViataLaTeatru, prin care va provocam sa realizati si sa postati fotografii care surprind lumea teatrului: arhitectura teatrelor, momente din piesele de teatru la care mergeti, carti scrise de autorii de piese de teatru preferati. Daca va plac portretele, intrati in pielea unui personaj si faceti-va un autoportret sau fotografiati un prieten costumat sau chiar un actor! Folositi tag-ul #ViataLaTeatru pana pe 28 martie si puteti castiga unul dintre premiile surpriza oferite de partenerii nostri.

A photo posted by Instagramers in Bucharest (@igersbucharest) on

De asemenea, organizatorii au pregătit și un concurs Viața la teatru, despre care puteți citi mai multe aici, pe pagina evneimentului. Hashtag-ul oficial al întâlnirii va fi #wwim11ro. Cel global este #wwim11, care poate fi pus și el la fotografii ca să poată vedea și străinii ce lucruri faine se întâmplă la noi. Și poate chiar una dintre fotografii să fie promovată de Instagram, așa cum s-a mai întâmplat. Detalii mai multe găsiți aici.

World Wide Instameet 11 în țară

Dacă aveți vești despre întâlniri cu instagrammerii organizate în acest weekend prin țară dați-ne de știre ca să le anunțăm aici. Dacă la edițiile trecute se anunțaseră aproape 5 orașe, în acest an n-am găsit informații decât despre două întâlniri, în Iași și Cluj-Napoca. Iași: Întâlnirea va avea loc sâmbătă, pe 21 martie, la ora 14:00, la Teatrul Național, de unde se va porni la un tur foto prin orașul celor 7 coline. Felicitări pentru organizare!

Cluj-Napoca: Întâlnirea începe la ora 10 și are loc la Grădina Botanică din oraș. Dacă nu ajungeți puteți urmrăti hashtag-ul #wwim11cluj, sigur o să găsiți multe cadre faine! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *