Adăugat pe 30 septembrie 2014 de Dragoș Asaftei in Fotografia în Social Media
 
 

#wwim10ro: Vino pe 4-5 octombrie la WorldWide Instameet 10

#wwim10ro
#wwim10ro

Sâmbătă și duminică, pe 4-5 octombrie, are loc cel de-al 10-lea WorldWide InstaMeet. O întâlnire desfășurată în același weekend între instagrammerii din toate colțurile lumii. Așa cum ne-am obișnuit în ultimul an, întâlniri ale comunităților de instagrammeri se vor desfășura și în România: în București și în Cluj-Napoca.

#wwim10ro București: 5 octombrie, ora 13:00, Galateca

Acestea sunt „coordonatele” întâlnirii organizate de @igersbucharest și @icentreromania (Apple Premium Reseller), partener care va și premia cele mai frumoase fotografii realizate pe parcursul zilei. Tot cu această ocazie mai este anunțat un concurs foto care se desfăoară până pe 10 octombrie și care are ca temă stilul tradițional românesc. Fotografiile trebuie să aibă hashtag-ul #AutenticRomanesc. Premiile pentru acest concurs vor fi oferite de @lablouseroumanie și @lauralazarworld.

Mai multe detalii găsiți aici.

WorldWide InstaMeet Bucharest

#wwim10ro Cluj-Napoca: 4 octombrie, ora 10:00, Piața Unirii

Întâlnirea din Cluj-Napoca se va desfășura pe 4 octombrie și îi va duce pe instagrammeri către Valea Gârbăului acolo unde se vor întâlni cu Mugur Pop care-i va aștepta la o herghelie cu cai dresați, vulturi și povești cu și despre daci. Mai multe detalii găsiți aici.

WorldWide InstaMeet Cluj-Napoca

De ce sunt importante astfel de întâlniri? Răspunsul e simplu. Îi cunoști pe oamenii din spatele fotografiilor. Legi prietenii. Iar comunitate se transformă dintr-una numeroasă (atât cât se poate spune la noi în țară), într-una numeroasă și închegată. Iar asta contează enorm!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.