Adăugat pe 3 octombrie 2015 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Participă la World Wide Instameet 12 în București

World Wide Instameet 12 Bucureti
World Wide Instameet 12 Bucureti

În acest weekend are loc World Wide Instameet 12, întâlnirea care aduce mai aproape comunitățile de instagrammeri din întreaga lume. Și de această dată, la fel ca la ultimele 4 ediții, au loc și în România întâlniri cu ocazia #WWIM12, așa cum este prescurtat în hashtag evenimentul.

Chiar în acest moment au loc întâlnirile #WWIM12RO din Iași, de la Biblioteca Universității Gheorghe Asachi (una dintre cele mai frumoase din Europa), sau de la JidveiCastelul Bethlen Haller, unde o gașcă faină de instagrammeri s-au întâlnit pentru tot weekend-ul. Dacă sunteți prin zonă să treceți pe la ei. Locul e cu adevărat special!

Dacă sunteți în București puteți participa la întâlinrea de mâine, duminică4 octombrie, de la ora 14:00, la NOD Maker Space, organizată de Igers Bucharest. Mai multe detalii găsiți aici. Spațiul pare să fie ideal pentru pasionații de fotografii, așa că-i un prilej bun să veniți cu încă ceva nou în galeriile voastre.

NOD Maker Space se află pe Splaiul Unirii, nr. 160, imediat după stația de metrou Timpuri Noi. E bine de știut și faptul că veți putea lua parte și la două concursuri care vă pot aduce fie o tabletă Asus, powered by Intel, fie un smarpthone, powered by Coolpad.

Să aveți spor la fotografiat, inspirație și să petreceți timp fain cu gașca de oameni care se vor aduna mâine la NOD! La #WWIM11, la Teatrul Național București, ne adunaserăm peste 80 de oameni. :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei