LOADING

Type to search

Zilele Canon: Urmărește transmisiile live ale prezentărilor din perioada 15-18 iulie

dragosasaftei 5 years ago

În periaoda 15-18 iulie F64 sărbătorește Zilel Canon printr-o serie de prezentări atractive și utile pentru pasionații de fotografie. Timp de aproximativ două ore, în fiecare seară din cele patru zile, începând cu ora 19, în Sala Expozițională F64 încep prezentările de care vă spuneam. În această seară Tatiana Volontir le-a vorbit pasionaților de fotografie, urmând ca zilele viitoare Andreea Retinschi, Dorin Bofan și Cătălin Georgescu să povestească cu pasiune despre ce fac.

Astfel că mâine, pe 16 iulie, Andreea Retinschi va povesti despre inspirație și fotografia fashion, apoi pe 17 iulie Dorin Bofan va vorbi despre aventură și fotografia de peisaj, urmând ca pe 18 iulie Cătălin Georgescu să îi invite pe pasionați la o tură foto în Parcul Politehnicii începând cu ora 16.

Dacă nu reușiți să ajungeți la întâlnirile de pe 16 și 17 iulie, e bine de știut că ele vor fi transmise live pe F64.ro începând cu ora 19:00. Mai multe detalii găsiți aici.

Tot în această perioadă găsiți și o serie de promoții la aparatura foto Canon. Iată câteva care v-ar putea face cu ochiul:

  • Canon Cashback: până la 2.000 de lei primiți înapoi la achiziționarea produselor foto din campanie – detalii aici;
  • Cadou o imprimantă foto Canon Selphy la achiziționarea Canon Powershot SX410 – detalii aici;
  • Canon Powershot SX400 + geantă + trepied la 599 de lei – detalii aici;

Lista completă de oferte o puteți găsi pe F64.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei