LOADING

Type to search

Ziua Fotografiei de Stradă – Concurs, dialoguri și o expoziție foto

dragosasaftei 5 years ago

Fotografia de stradă este oglinda realității expresive. Este oglinda unei realități pe lângă care trecem cu toții, dar pe care nu o percepem întru-totul. Astfel, fotografiile de stradă ne aduc în fața ochilor scene cu care suntem familiarizați, dar cărora nu le acordăm atenție din cauza ritmului cotidian. Le vizualizăm apoi și ne amintim imediat de ele. Partea frumoasă e că în fotografii rămân pentru totdeauna.

Ziua Fotografiei de Stradă este sărbătorită și în acest an printr-un concurs foto urmat de o expoziție și, înainte de toate, o sesiune de dialoguri cu fotografi de renume pentru care strada este subiectul cel mai de preț.

Concurs și expoziție foto

Trimite maxim 3 fotografii de stradă pe pagina oficială a concursului până pe 31 decembrie 2013. Apoi, la sfârșitul lunii ianuarie va avea loc premierea celor mai bune fotografii și vernisajul expoziției în care acestea vor fi prezentate.

Fototgrafiile înscrise vor fi jurizate de Dan Moruzan, Vlad Eftenie și Andrei Bîrsan. Premiile sunt de asemenea pe măsură. Puteți câștiga chiar și un kit mirrorless Olympus E-PL3. Mai multe detalii găsiți aici.

Dialoguri despre Fotografia de Stradă

Cosmin Năsui. Andrei Bîrsan. Vlad Eftenie. Dan Moruzan. 

Cu cei patru fotografi vă veți întâlni vineri, 29 noiembrie, la ora 18:15, la Muzeul Bucureștiului pentru a discuta despre fotografia de stradă. Cum se desfinește ca gen fotografic. Cum poate fi abordat. Practicat. Despre mituri și false probleme. Despre valoarea documentară.

Veți discuta despre toate în cadrul acestie întâlniri. E o ocazie bună să aflați mai multe informații de la oameni cu experiență despre un subiect care bare banal, dar care e unul dintre cele mai sensibile și difcile. 🙂

Mai multe detalii găsiți aici.

Ziua Fotografiei de Stradă

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *