LOADING

Type to search

14 fotografii de stradă realizate de Aurel Rapa

dragosasaftei 7 years ago

Un fotograf cu personalitateașa îl descriam pe Aurel Rapa la începutul acestui an. Ne menținem părerea, ba chiar suntem tare încântați și onorați în același timp că și-a expus fotografiile într-un articol de portofoliu la noi. Acum venim cu o completare a galeriei realizate atunci.

„Am observat că am un stil. Majoritatea fotografiilor sunt din spate.”, ne spunea Aurel în timp ce ne trimitea acest set de fotografii. Poate veți spune că e mult mai lejer să fotografiezi din spate. Oamenii nu te văd, nu reacționează, îți faci treaba liniștit. Nu e chiar așa. Fotografiind din față ai expresia omului, expresie care poate schimba o întreagă fotografie, nemaifiind la fel de important contextul sau momentul declanșării. O privire poate face o fotografie.

Fotografiind strada din spate, ca să denumim așa această procedură, nu mai ai parte de momentul benefic al expresiei chipului uman. Și atunci trebuie să te descurci altfel. Trebuie să compensezi și să găsești expresivitatea în context. Și nu e deloc ușor. Haideți să vedem acest set de 14 fotografii realizate de Aurel Rapa.

Îl puteți urmări pe Aurel Rapa pe contul de Facebook sau blogul personal🙂 Și nu uitați, sâmbătă, 13 iulie, Aurel susține un workshop gratuit de street photography! Detalii aici.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei