LOADING

Type to search

15 fotografii din proiectul lui David Botond, The Invisible Man

dragosasaftei 7 years ago

David Botond este un fotograf din Odorheiu-Secuiesc care a reușit să aducă expresia unui portret în fotografiile sale în așa fel încât din momentul în care le privești ți se derulează în fața ochilor, parcă, o întreagă poveste. Botond este renumit atât în România, cât și peste hotare, fiind, spre exemplu, fotograful care a realizat cadrele pentru catalogul Seroussi. De asemenea, a avut o serie de expoziții în țară și în Ungaria, atrăgând un număr mare de oameni încântați de fotografiile sale.

Seria The Invisible Man a fost expusă în 2011 la hotelul Hilton din Budapesta, fiind una dintre cele mai de succes ale fotografului. Veți înțelege mesajul seriei de îndată ce veți privi primele fotografii. Vă invităm în continuare să vedeți cadrele promițându-vă că vom mai reveni cu câteva dintre proiectele sale. Suntem convinși că veți fi încântați!

Puteți să-l urmăriți pe David Botond pe site-ul personal sau pe FacebookPostează constant fotografii superbe, o mare parte din ele fiind realizate pe film! 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei