LOADING

Type to search

17 fotografii cu flori realizate cu Samsung NX300

dragosasaftei 8 years ago

Despre Samsung NX300 v-am povestit în urmă cu câteva zile. Vi l-am prezentat drept un mirrorless lansat curând și capabil să se descurce bine în multe dintre situații. Pe atunci nu apucasem să fotografiem decât câteva zile cu el. Astăzi, după trei săptămâni de fotografiat împreună, venim în fața voastră cu o completare la cele spuse.

NX300-le este cu siguranță unul dintre cele mai bune mirrorless-uri din momentul de față de pe piață. Este rapid, foarte sharp împreună cu obiectivul 45mm f/1.8, dar și cu cel de kit, controlul automat al unor funcții anticipează destul de bine ceea ce ai vrea să faci, sistemul de focalizare e precis, iar grip-ul aparatului este făcut în așa fel încât să nu îți fie frică atunci când îl ții cu o singură mână.

Am rămas plăcut surprinși de puterea lui NX300. Vrem să vă arătăm în continuare 17 fotografii cu flori realizate cu NX300 și obiectivul de 45mm cu f/1.8. O parte din ele sunt realizate într-o lumină slabă dintr-o dimineață înnorată, iar o parte aproape de momentul apusului. În ambele cazuri rezultatele sunt pe măsură și le puteți vedea mai jos.

Samsung NX300 este disponibil F64 în kit cu 18-55 la prețul de 3.499 de lei. Revenim zilele acestea cu mai multe fotografii! 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei