Adăugat pe 23 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

17 fotografii de interior realizate de Cătălin Georgescu

17 fotografii de interior de Cătălin Georgescu
17 fotografii de interior de Cătălin Georgescu

Pe Cătălin Georgescu l-am cunoscut în urmă cu doi ani în cadrul proiectului Redescoperă România și pot afirma de fiecare dată când îi văd fotografiile faptul că este un fotograf care lucrează extrem, extrem de curat. Fotografiile sale exprimă atenția la detalii pe care o are Cătălin, ordinea de care dă dovadă și o eleganță aparte.

Așa cum veți vedea și mai jos, în toate fotografiile lui Cătălin se pot remarca trei elemente cheie: claritate într-un stil elegant, culori bine calibrate și poveste chiar și prin elemente simple, poate chiar banale. Așadar, curatul de care vă povesteam mai sus se referă la aceste trei elemente și la faptul că acestea sunt prezente în fiecare, fiecare fotografie. Și e impresionantă această atenție de care dă dovadă. :-)

Vă invităm să vedeți o primă serie cu 17 fotografii de interior realizate de Cătălin Georgescu, fotograf pe care îl puteți urmări pe Facebook sau pe blogul săuÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.