LOADING

Type to search

18 fotografii din proiectul Ballerina Girl realizat de Ionel Onofraș

dragosasaftei 7 years ago

Ionel Onofraș este un fotograf ale cărui povești sunt spuse într-un mod aparte. Fotografiile sale sunt ca un tren de sentimente. Nu știu dacă e cea mai bună expresie, însă e cert faptul că fotografiile sale transmit încă de la o primă privire o serie de sentimente care tind să te copleșească.

Ei bine, în urmă cu câteva luni, Ionel a început un proiect nou, un proiect total diferit de ce a fost până acum, un proiect care cu siguranță iese din sfera clasicului. Proiectul intitulat Ballerina Girl este compus dintr-o serie de zeci de fotografii cu balerine în fel și fel de posturi.

Veți regăsi în cele 18 fotografii de mai jos scene în care îți poți găsi echilibrul perfect chiar și pe cea mai îngustă șină, scene în care totul se va alinia cu tine dacă știi din ce perspectivă să privești situația, și povești pe care le trăim fiecare dintre noi, dar puse în contrast cu perfecțiunea.

Pe Ionel Onofraș îl puteți urmări pe Facebook sau pe site-ul personal. Noi îi mulţumim frumos pentru fotografii! Sunt o încântare a ochilor! 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei