LOADING

Type to search

19 fotografii de la BIAS 2013 realizate de Aurel Rapa

dragosasaftei 7 years ago

„Pentru majoritatea oamenilor, cerul înseamnă limita. Pentru aceia care iubesc aviaţia, cerul înseamnă acasă”, spunea Charles Lindbergh.

Și atunci când consideri cerul un loc în care limitele nu există descoperi ce înseamnă cu adevărat pasiunea pentru ceva anume. În weekend a avut loc Bucharest International Air Show sau, pe scurt, BIAS 2013, eveniment care a adunat un număr extrem de mare de iubitori ai avioanelor, dar și de piloți cu capacități extraordinare.

Desfășurat pe aeroportul Aurel Vlaicu (Băneasa, București) evenimentul s-a dovedit a fi unul reușit. Cel puțin așa s-a văzut prin fotografii. Vrem să vă arătăm astăzi o serie de fotografii mai aparte de la show-ul aviatic, fotografii realizate de Aurel Rapa, un fotograf cu personalitate, așa cum l-am descris încă de la începutul acestui an. Haideți să ridicăm orice limită și să aducem cerul mai aproape! 🙂

Îl puteți urmări pe Aurel Rapa pe contul de Facebook sau blogul personal

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

5 Comments

 1. criserb 30 July 2013

  Pagina de FB a lui Aurel nu mai merge de ceva timp, cred ca sunt luni de zile de cand nu am vazut-o online… stii ceva de ea? Nici linkul din articol nu este bun 🙁

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 31 July 2013

   Ciudat. În articol este link către contul lui personal, nu pagină. Am verificat acum și merge.. 🙂

   1. criserb 31 July 2013

    Chiar ca ciudat, eu vad pagina/contul asa

    1. Dragoș Asaftei 31 July 2013

     Hmm.. oare nu are contul făcut public? La search îl găsești pe Aurel Rapa?

     1. criserb 1 August 2013

      Hmmm, e ciudat, nu-l gasesc nici la search. Si e ciudat pentru ca eram prieteni, chiar vorbeam cu el din cand in cand pe mess-ul de la fb. Poate mi-a dat ignore 😛 desi nu cred ca l-am suparat vreodata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei