LOADING

Type to search

20 de fotografii alb-negru de Cristina Țintă

dragosasaftei 7 years ago

Pentru mine fotografia alb-negru înseamnă o întoarcere la lucrurile care contează, simplitate, subtilitate de tonuri și contraste, concentrarea pe esență, toate acestea și poate chiar mai mult”, ne spune Cristina Țintă descriind ce reprezintă pentru ea fotografia alb-negru.

Fotografia alb-negru este o stare”, completează Cristina. Astfel de fotografii s-au dovedit a fi reprezentative pentru lumea care ne înconjoară de aproape două secole, de când au apărut primele scrieri cu lumină. Pentru o foarte lungă perioadă de timp fotografiile alb-negru au fost calea unică de transmitere a unui mesaj și de redare a unei povești. Apoi au apărut fotografiile color, dar n-au schimbat cu mult situația. Dovada e că fotografiile alb-negru au și acum un altfel de impact asupra fiecăruia dintre noi.

Tindem să fim mai sensibil și parcă mai înțelegători când privim o așa fotografie. „…o interpretare a realității care reflectă adesea gânduri și emoții”, conchide Cristina în simetrie parcă vorbelor de mai sus. Haideți să privim așadar, 20 de fotografii alb-negru pe care le-a realizat Cristina.

Pe Cristina Țintă o puteți urmări pe Facebook sau pe site-ul personal🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. urdea elena cristina 20 November 2013

    Io non amo particolarmente la fotografia in bianco in nero !! Ma le tue foto sono bellissime !!!…sinceri complimenti !!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei