LOADING

Type to search

25 de fotografii cu munții României de Kiss Zsolt

dragosasaftei 7 years ago

În ultimele luni de fiecare dată când vedeam o fotografie publicată de Kiss Zsolt pe Facebook mă întrebam oare unde a ajuns de această dată. Zsolt și-a descoperit pasiunea pentru fotografie în urmă cu câțiva ani și, alăturând-o plăcerii de a călători, în special prin munți, a reușit să obțină câteva rezultate absolut minunate.

Când l-am rugat pe Zsolt să ne trimită câteva fotografii cu munții României și ne-a spus că este de acord am fost tare încântați. Veți vedea în fotografiile de mai jos de ce. Sunt câteva fotografii altfel față de cele pe care, probabil, le-ați mai văzut de-a lungul timpului și care au același subiect, munții.

Vă invităm să vă începeți ziua de duminică împreună cu fotografiile realizate de Kiss Zsolt, fotograf pe care îl puteți urmări pe Facebook sau pe site-ul personal. Veți rămâne plăcut surprinși de rezultate.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

  1. Tony 7 April 2013

    Un blog excelent!

    Reply
  2. Calin Suciu 8 April 2013

    Frumos. Bravo si la cat mai multe ture!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei