LOADING

Type to search

25 de fotografii de la mitingul aviatic din Cluj cu Canon SX240 HS

dragosasaftei 7 years ago

Ieri, 18 mai 2013, a avut loc la Cluj-Napoca un miting aviatic care a atras  un număr extrem de mare de privitori. Pasionați de fotografie, de zbor sau pur și simplu privitori încântați, toți au fost prezenți pe aeroportul din orașul transilvănean admirând spectacolul aviatic.

Au fost prezenți piloții de la Aeroclubul României, piloți celebri pentru acrobațiile lor, apoi au fost prezentări ale aparatelor de zbor ale Ministerului de Interne, salturi cu parașuta (unul dintre ele chiar s-a finalizat cu elibrarea drapelului României în aer) și membri ai diverselor aerocluburi din țară.

Noi am ales să fotografiem la eveniment cu un aparat compact lansat anul trecut. E vorba de Canon SX240 HS – mulțumim, Canon! – aparat pe care vi-l vom prezenta pe larg într-un articol viitor. Nu aveam un teleobiectiv la îndemână cu care să fotografiem de pe D-SLR, așa că am ales această variantă, ținând cont că obiectivul aparatului are zoom de 20x, mai mult decât suficient.

Și am început să fotografiem. Am fost mai mult decât suprinși în cel mai plăcut mod posibil de rezultate. Vi le arătăm în continuare. Aparatul a fost rapid și precis, fapt care ne-a ajutat enorm. Cam așa au ieșit fotografiile. 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei