LOADING

Type to search

25 de portrete aparte realizate de Belu Gheorghe

dragosasaftei 7 years ago

Bine, sunt de fapt 28, dar asta pentru că n-am putut să mă hotărăsc care ar fi cele trei fotografii pe care le-aș putea scoate din serie pentru a ajunge la numărul din titlu. Pur și simplu nu am reușit.

Belu Gheorghe este unul dintre fotografii români care a reușit să aduca ceva diferit fotografiilor sale, dar mai ales portretelor. Mă uitam în urmă cu un an la portretele publicate și încercam să-mi dau seama cum au fost realizate, cum a fost gândită povestea și așa mai departe. Și am observat în fiecare ceva aparte, un mesaj, un context, un sentiment.

Și de atunci sunt fermecat de fotografiile sale cu model, motiv pentru care l-am rugat să îmi trimită câteva dintre cele care îi plac lui cel mai mult pentru a le publica aici. El m-a rugat să le aleg eu, pentru că el ar fi, poate, subiectiv. Bine, mi-am zis. Greul a început când am avut în față toate portrele sale. Toate fotografiile pe care le realizează le puteți vedea urmărindu-l pe Facebook sau pe blogul personalChiar vă recomandăm să o faceți. 🙂

În timp ce discutam despre fotografiile care aveau să fie publicate mi-a zis: Sunt curios ce vei scrie despre mine, ținând cont că mă cunoști. Și, din discuție în discuție, am ajuns amândoi la concluzia că fotografiile definesc într-un fel fotograful, îi scoate la iveală trăirile și emoțiile. Descoperindu-le pe acestea îl descoperi pe fotografi. 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei