LOADING

Type to search

3 minute: Fotografii de stradă de Aurel Rapa

dragosasaftei 7 years ago

Sunt destul de multe moduri prin care îți poți face vizibil portofoliul tău de artist. Fie îți faci un site de tip portofoliu, fie un blog, fie o pagină de Facebook. Posibilități sunt nenumărate. Una dintre acestea, însă, e să-ți transpui fotografiile în secvențe de film prin realizarea unei prezentări de tip slideshow. Nimic foarte complicat, dar care poate fi de efect.

3 minute are următorul clip. 3 minute în care vezi cele mai bune cadre ale fotografului, dar și stilul pe care-l are. În acest caz e vorba de Aurel Rapa, ale cărui fotografii mai mult ca sigur că le știți. Iar slideshow-ul de mai jos nu face decât să-i sublinieze portofoliul. Fără niciun efort, în câteva minute, treci prin unele dintre cele mai bune fotografii pe care le-a realizat Aurel de-a lungul timpului.

Poate fi o idee bună de promovare. Cu siguranță una de luat în calcul. Poate nu vrei să-i răpești privitorului timp atât de mult. Sau vrei, dar nu poți, mai ales în perioada asta în care oamenii vor să primească într-un timp cât mai scurt o cantitate cât mai mare de informație. Nu-l mai pui pe privitor să facă niciun efort. Ci doar să se uite la cele 2-3 minute de prezentare. Sau poate chiar mai puțin, de ce nu.

Să privim slideshow-ul cu fotografii de stradă realizate de Aurel Rapa. Pe o parte dintre ele le puteți vedea mai jos, chiar sub filmuleț. Îl puteți urmări pe Aurel Rapa pe contul de Facebook

street photography from street photography on Vimeo.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. joita lucian 23 September 2014

    Imi place cum trage Aurel….are cateva cadre bestiale!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei