LOADING

Type to search

3 promoții foto pe care trebuie să le iei în considerare

dragosasaftei 8 years ago

Se apropie perioada reducerilor de Paște, dar până atunci vrem să vă prezentăm trei dintre promoțiile pe care le considerăm a fi extrem de atractive în această perioadă. Imaginile de mai jos vor vorbi de la sine. Haideți să le luăm pe rând. 🙂

Promoție foto - Reducere filtre

Toate filtrele de de polarizare de pe Photosetup sunt acum cu 20% mai ieftine, motiv pentru care dacă doriți să achiziționați un astfel de filtru de calitate, acum este momentul. Puteți găsi aici toate filtrele aflate în această promoție.

Promoție foto - Canon 1100

Cea de a doua promoție vine cu cel mai accesibil kit D-SLR existent în momentul de față pe piață. Este vorba de Canon 1100D + 18-55mm IS II + Rucsac Canon, totul la prețul de 1.399 de lei. Detalii despre promoție puteți găsi aici.

Promoție foto - Nikon D3100

Cea de a treia sugestie este formată din kit-ul Nikon D3100 + Sigma 18-50mm + Card SD de 8 GB + geantă Kata H-10, costând doar 1.998 de lei. Economisiți 700 de lei la achiziționarea acestui pachet de aici.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei