Adăugat pe 14 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

30 de fotografii auto de Ciprian Mihai

Fotografii auto de Ciprian Mihai
Fotografii auto de Ciprian Mihai

Toate au început cu pasiunea pentru mașini, în special cele vechi”, ne spune Ciprian Mihai răspunzându-ne la întrebarea cum a început totul. Remarcați cel mai important cuvânt din răspunsul lui. E vorba de pasiune, pasiunea capabilă să pună bazele unor construcții frumoase, reușite, înalte și demne de admirat. :-)

Ciprian este astăzi unul dintre cei mai buni fotografi auto din România. A fost menționat recent pe mai multe site-uri din afară, iar majoritatea fotografiilor pe care le vedeți pe Automarket sunt realizate de el. În momentul de față colaborează cu mai multe reviste și brand-uri auto din țară. Ce-i drept la cum arată fotografiile sale ar fi o pierdere să nu-l cooptezi pentru măcar o ședință foto. :-)

L-am rugat frumos să ne trimită câteva fotografii pe care să le publicăm. Ne-a trimis 30 dintre fotografiile sale cu care se mândrește. 30 de fotografii extrem, extrem de reușite care te aduc mai aproape de mașina fotografiată și care îți rămân așa, întipărite, ca punct de referință. Haideți să le privim.

Îl puteți urmări pe Ciprian Mihai pe site-ul personal sau pe FacebookÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.