Adăugat pe 9 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

64 de minute de promoții la F64

64 de minute de promoții la F64
64 de minute de promoții la F64

Am fost anunțați ieri după-masa că marți, 12 noiembrie 2013, la ora 14:00 va avea loc un eveniment promoțional special. Vor fi 64 de minute de reduceri de care veți putea profita la F64Așadar, să fiți pe fază între ora 14:00 și 15:04, s-ar putea să găsiți produsele pe care le căutați la prețuri mult mai bune. Marți, la aceeași oră, vom semnala cele mai bune reduceri în cadrul acestui articol. :-)

Între timp, vă putem spune că vor fi reduceri de până la 70% la mirrorless-urile Sony și Olympus, compactele Nikon, Canon și Sony, obiectivele Tamron, camerele video Canon și Sony și echipamentele de studio Fancier. Fiți pe fază! :-)

Veți găsi reducerile și mai multe informații marți, pe pagina orei de 64 de minute

UPDATE!

Cele mai tentante reduceri

Toate reducerile pot fi găsite pe pagina dedicată – F64 de minuteÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.