LOADING

Type to search

A început Photo Romania Festival la Cluj-Napoca

dragosasaftei 7 years ago

Ieri a avut loc deschiderea oficială a festivalului Photo Romania, eveniment la care și noi suntem parteneri. În cadrul Grădinii Boema din Cluj-Napoca, un local recent renovat, festivalul și-a propus să aducă fotografia într-un spațiu diferit, să o scoată din clasicul aer modern, elegant și să o aducă într-un spațiu mai expresiv și care atrage cu siguranță atenția într-un mod favorabil. Veți vedea mai jos de ce spunem asta.

A început Photo Romania Festival la Cluj-Napoca

Festivitatea de deschidere a început în jurul orelor 21, iar pentru a vedea mai bine cât de multă lume a fost prezentă și cât de repede a crescut numărul oamenilor, priviți două fotografii. Cam așa arăta locul înainte.

A început Photo Romania Festival la Cluj-Napoca

Și apoi, exact în timpul festivității de deschidere, locul arăta așa. 🙂 E o diferență enormă, nu? Ca timp e diferență de circa jumătate de oră.

Prima zi la Photo Romania Festival - Grădina Boema

Festivitatea a continuat cu un concert extrem de simpatic al trupei de cover- David & Six Martini Band, urmând ca astăzi să se defășoare și primele workshop-uri, prezentări, alături de câteva dintre cele 35 de vernisaje anunțate. Dacă sunteți din Cluj încercați să ajungeți la eveniment. Programul oficial îl găsiți pe site

Noi vom reveni mâine cu un articol despre cum a fost ziua de azi! Numai bine! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei