LOADING

Type to search

Adi Hădean, rețete fără secrete și fotografie

dragosasaftei 8 years ago

Pe Adi Hădean îl știți probabil drept un bucătar care gătește excelent, prezintă rețetele pe blogul său prin povești și care s-a dovedit a fi extrem de bun în ceea ce face. Probabil acest lucru se datorează ambiției pe care o are și puterii de muncă de care dă dovadă. Dă dovadă întotdeauna de profesionalism, iar rețetele pe care le prezintă te fac să crezi că totul e, de fapt, foarte ușor și că trebuie doar să vrei și să ai curajul să încerci.

Trecând acum la domeniul fotografiei, dacă urmăriți blogul lui, puteți observa că fiecare rețetă este ilustrată. Ba chiar cu fotografii bune, foarte bune. Fotografiile contează enorm de mult în cadrul acestei arii, iar dacă sunt și fotografii reușite atunci deja ți-ai atras publicul vizat. Gândiți-vă doar la o fotografie reușită cu mâncare pe care o vedeți pe Facebook și care vă lasă gura apă. Despre asta e vorba.

Pe lângă fotografiile cu mâncare pe care le realizează, Adi experimentează în continuu genuri fotografice. Și o face într-un fel aparte care dă rezultate frumoase. Noi am făcut o selecție cu 10 dintre cele mai bune fotografii realizate de Adi Hădean. Puteți vedea mai multe urmărindu-i blogul sau pagina de FacebookAtenție, urmează și fotografii cu mâncare! 🙂


Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

4 Comments

  1. sirdevil 18 January 2013

    Frumoasa selectia. Multumim!

    Reply
  2. Povesti Vieneze 21 January 2013

    arta culinara reflectata in fotografie aduce rezultate spectaculoase. sunt multi oameni talentati care reusesc sa le imbine cu succes pe amandoua. mie imi place si Ana Maria de la justlovecookin.com .

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei