LOADING

Type to search

Alecsandra Dragoi a câștigat un premiu la Sony World Photography Awards

dragosasaftei 7 years ago

La miezul nopții s-au anunțat câștigătorii competiției Sony World Photography Awards 2013 la încă patru secțiuni: amatori, tineri sub 19 ani, 3D și țări/regiuni. Din păcate n-a fost aleasă și cea mai bună fotografie din România, însă compensăm prin faptul că un fotograf român a luat și de această dată un premiu.

Este vorba de Alecsandra Dragoi, care în urmă cu aproximativ o lună intrase în lista finaliștilor la categoria tineri sub 19 ani – portret. De această dată Alecsandra câștigă premiul la categoria Youth Award – Culture, cu o fotografie care surprinde datinile tradiționale românești din perioada sărbătorilor de iarnă.

Nici că putem fi mai bucuroși de atât. Felicitări, Alecsandra! Fotografia este minunată, iar rezultatele tale sunt excelente! Fotografia câștigătoare o puteți vedea mai jos. Dacă sunteți curioși de specificații tehnice și astfel de detalii, ea a fost realizată cu Nikon D600 și Nikkor AF-D 85mm f/1.8, cu 1/250s, f/2.2 și ISO 400. 🙂 Pe Alecsandra o puteți urmări pe pagina de Facebook sau pe blogul ei!

Celelalte fotografii câștigătoare le puteți găsi pe categorii: amatori, tineri, 3D și țări/regiuniPentru aceste categorii au fost înscrise în total peste 60.000 de fotografii.

Alecsandra Dragoi a câștigat încă un premiu la Sony World Photography Awards

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei