LOADING

Type to search

Alecsandra Drăgoi a câștigat Youth Photographer of the Year la SWPA

dragosasaftei 7 years ago

Vă anunțam în urmă cu circa o lună că Alecsandra Drăgoi se afla în lupta pentru premiul de cel mai bun tânăr fotograf al anului în cadrul competiției Sony World Photography Awards. Ei bine, astăzi dimineață am primit vestea cea mare!

Alecsandra Drăgoi a câștigat premiul la categoria Youth, devenind Youth Photographer of the Year și, totodată, primul câștigător român din istoria competiției. E un lucru mare. E un pas imens. Un pas care nu ar trebui să fie trecut cu vederea.

Sincer vă spun că în momentul în care am scris paragraful de mai sus mi s-a făcut pielea de găină. Gândiți-vă așa: Alecsandra a reușit să depășească mii de fotografi. Fotografia sa cea mai bună, cea pe care o puteți vedea mai jos, a ieșit în evidență dintr-un număr total de peste 122.000 de mii de fotografii. Și asta înseamnă enorm, enorm de mult!

Noi o felicităm pe Alecsandra și îi urăm mult, mult succes în continuare! Ea și l-a făcut deja, oricum, singură! Felicitări, Alcesandra! Iată în continuare fotografia câștigătoare, alături de un reportaj Observator – Antena 1. Dacă vreți să vedeți mai multe fotografii realizate de Alecsandra, vă invităm să priviți articolul cu 25 de fotografii de la Carnavalul din Veneția

Pe Alecsandra o puteți urmări pe pagina de Facebook sau pe blogul ei.

Alecsandra Dragoi a câștigat încă un premiu la Sony World Photography Awards

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei