LOADING

Type to search

Ambasador al României prin fotografie: Adrian Petrișor

dragosasaftei 6 years ago

Articolele sub titlul „Ambasador al României prin fotografie” au scopul de a evidenția fotografii români care își reprezintă cu mândrie țara prin creațiile lor. Avem o țară frumoasă. Avem oameni valoroși. Iar împreună formează cel mai frumos întreg. Poți vedea aici toate articolele de acest fel.

Primul fotograf cu care deschidem această serie de articole este Adrian Petrișor. Uitându-mă zilele trecute pe Facebook am găsit un link de-al lui către un album pe Flickr. Știam că are fotografii minunate cu România. Știam că le publică des pe blogul lui personal și pe Facebook, dar nu știam de albumul de pe Flickr care, din punctul meu de vedere, e unul din cele mai reprezentative albume despre România dintre toate pe care le-am văzut.

Dacă ești străin și vrei să vezi ce ai putea găsi în România, albumul lui Adrian te va face cu siguranță să vii cu proxima ocazie. Iar albumul este extrem de consistent. Conține 1.309 fotografii în momentul de față din foarte, foarte multe locuri din țară. Sunt curios să văd cum va arăta albumul peste câțiva ani. În ritmul lui Adrian, s-ar putea să avem în față una din cele mai importante colecții de fotografii ale României. Fără nicio exagerare.

Noi am ales să vă arătăm aici 10 dintre fotografii. Nu sunt 10 care ne-au plăcut cel mai mult, că nu le-am putut clasifica. Sunt pur și simplu 10 fotografii din albumul Romania in photos de pe Flickr. Felicitări, Adrian! 🙂

Pe Adrian Petrișor îl puteți urmări și pe contul său de Facebook sau pe blogul personal

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

7 Comments

 1. Teo 6 January 2014

  Adi este un tip talentat si pasionat de fotografie. Nu oricine merge prin munti ca sa fotografieze peisajele superbe din Romania. Tine-o tot asa Adi!

  Reply
 2. arina 6 January 2014

  minunate fotografiile, tot binele din lume la inceput de an !! 🙂

  Reply
 3. Viorel Ion 6 January 2014

  Frumoasa aceasta titulatura de Ambasador prin fotografie, iar Adrian Petrisor prin fotografiile sale o merita pe deplin.
  Merita sa primeasca aceasta titulatura si Mihai Moiceanu sau Dan Dinu! 😉

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 6 January 2014

   Absolut! 🙂 Urmează în articolele viitoare!

  2. Dragoș Asaftei 13 January 2014

   Am revenit cu articolul despre Mihai Moiceanu: http://blogdefotografie.ro/ambasador-al-romaniei-prin-fotografie-mihai-moiceanu/ . 🙂

   1. Viorel Ion 17 January 2014

    Ar fi fost si pacat sa nu apara si Mihai Moiceanu 😉
    Inca o data felicitari pentru initiativa!

    1. Dragoș Asaftei 17 January 2014

     Bineînțeles! Mulțumim!

     Mai așteptăm și alte recomandări!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei