LOADING

Type to search

Ambasador al României prin fotografie: Mihai Moiceanu

dragosasaftei 7 years ago

Articolele sub titlul „Ambasador al României prin fotografie” au scopul de a evidenția fotografii români care își reprezintă cu mândrie țara prin creațiile lor. Avem o țară frumoasă. Avem oameni valoroși. Iar împreună formează cel mai frumos întreg. Poți vedea aici toate articolele de acest fel.

„La 16 ani descoperă că imaginile se pot întrupa în fotografie și devine astfel un pasionat al acestei arte, o perioadă de timp lucrează în producție video, iar în 1999 revine la fotografie ca profesionist independent și devine Excelență al FIAP – EFIAP.”

Este vorba de fotograful Mihai Moiceanu, un artist care fotografiază natura și-i redă esența, un artist care fotografiază oamenii și le redă sufletul. Aceste cuvinte descriu fotografiile sale. Prin peisajele realizate de Mihai Moiceanu veți regăsi esența naturii, iar prin portrete sufletul oamenilor.

Fotograful a surprins astfel de-a lungul anilor esența României într-o serie de cadre pline de expresivitate. Uitându-ne printre fotografiile sale a tresărit în noi bucuria aceea pe care o ai când descoperi un lucru nou, în cazul nostru când am descoperit perspective minunate ale unor locuri pe care le știam.

Ne-au atras atenția și trei albume de pe contul de Facebook al fotografului:

Desigur, acestea sunt doar câteva dintre fotografiile de care spuneam mai sus. Veți regăsi aceeași esență în toate. Veți regăsi o Românie pe care ați vrea să o arătați străinilor. Veți regăsi o Românie pe care vreți ca și străinii să o regăsească atunci când ajung la noi în țară. Dar, înainte de toate, o Românie pe care e foarte important ca mai întâi să o descoperim și cunoaștem noi înșine.

Îi mulțumim domnului Mihai Moiceanu pentru fotografiile sale și pentru amprenta pe care acestea le lasă asupra fotografiei române! Îl puteți urmări pe contul de Facebook și pe site-ul personal. Iar dacă vreți să participați la o tură foto prin care să deveniţi mai buni şi prin care să descoperiţi o altă faţă a unor locuri cunoscute puteţi lua parte la workshop-urile organizate prin Phototour

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Viorel I. 17 January 2014

    Oameni precum Mihai Moiceanu care chiar aduc valoare Romaniei ar trebui sa vedem mai des la TV si prin alte medii, nu toate ”vedetele de prin cluburile de noapte”.

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 17 January 2014

      Așa ar trebui! Cine știe, poate în timp vom ajunge și acolo. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei