LOADING

Type to search

Atelier de proiecte foto documentare cu Petruț Călinescu

dragosasaftei 6 years ago

Cu siguranță ați auzit de proiectul „Mândrie și beton”. Dacă nu ați auzit sau nu ați văzut fotografiile din cadrul lui o puteți face intrând pe site-ul proiectului inițiat de Petruț Călinescuprideandconcrete.com. Astfel de proiecte sunt cele care îți oferă vizibilitate. Care te încurajează să faci lucruri frumoase, deosebite față de alți pasionați din domeniu. Proiecte în genul te scot cu un pas mai în față și-ți dau mai multă putere.

Și deși toate proiectele au potențial, nu multe dintre ele ajung la un nivel foarte mare. Tocmai de aceea sunt utile sfaturi, recomandări, „finisări” ale ideii și a etapelor prin care treci pentru punerea ei în practică. Pentru că, nu-i așa, ideea poate fi minunată, dar dacă prezentarea nu o ajută s-ar putea să fie degeaba.

Iar aici intervine atelierul de proiecte de fotografie documentară ținut de Petruț Călinescu în perioada 26 februarie – 19 martie la Foto Hub în București. Atelierul are 4 întâlniri de câte trei ore în fiecare săptămână, iar taxa de participare este de 400 de lei. Înscrierea prsupune totuși și o preselecție realizată pe baza a 10 fotografii și o idee de proiect foto trimise în prealabil de cei care vor să ia parte la atelier.

Mai multe detalii despre cum vă puteți înscrie găsiți aici.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Alex 14 February 2015

    Daca scotocesc bine prin arhive gasesc cateva fotografii cu care sa ma prezint la inscriere. Iar idee de proiect am deja.

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 15 February 2015

      Poți încerca. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei