LOADING

Type to search

Bloom & Zoom: Fotografiază și câștigă un sejur în Delta Dunării

dragosasaftei 4 years ago

Mereu mi-am dorit să fotografiez în deltă și sper să ajung cât mai curând. Însă până atunci vă invit să participați la un concurs foto care are ca premiu exact un sejur în Delta Dunării.

Bloom & Zoom Spring Photo Competition a pornit la inițiativa Hotelului Caro și vine cu un mecanism cel puțin interesant.

 • Te duci la recepția hotelului din București (ajungi ușor cu metroul la Aurel Vlaicu, iar de acolo mergi 10 minute pe jos până la hotel) de unde îți ridici kit-ul fotografului: o hartă a domeniului Caro și o gustare energizantă;
 • Fotografiezi în domeniu în așa fel încât să obții minim 2 fotografii;
 • Cauți prin imaginile tale ori faci altele noi (oriunde, nu neapărat în incinta domeniului) care să se potrivească pe 2 din următoarele categorii: Park Life, Humans of Bucharest, Spring Desing și Spring @ The Office;

Înscrii apoi fotografiile și intri în cursa pentru unul din cele trei premii:

Sună tare bine atât sejurul în deltă, cât și celelalte premii! Are you in? 🙂 Termenul limită de înscriere este 24 aprilie! Mai multe detalii găsiți aici.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

 1. Tuchendrea Gabriel 15 April 2016

  Pai da. Ar trebui specificat ca este destinat 90% pentru cei din Bucuresti. Sau ma rog, limitrofe. Pot veni eu din Estul tarii pana acolo doar pentru asta???

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 18 April 2016

   Așa e, Gabriel, mulțumim pt. completare. Sunt convins, însă, că sunt multe alte competiții care vizează întreg publicul de pasionați de fotografie. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei