LOADING

Type to search

Brașovul atunci și acum într-o expoziție foto interesantă

dragosasaftei 7 years ago

La începutul acestui an urmăream pe Facebook cu echipa Social Media Brașov a găsit câteva fotografii vechi cu orașul de la poalele Tâmpei și se pregătea să le reproducă într-o variantă actuală, urmând ca mai apoi să le îmbine, una câte una. Eram convinși de faptul că rezultatul va fi unul aparte. Și așa și este.

Astăzi am aflat că în perioada 18-19 mai, în Piața Sfatului, va avea loc o expoziție în aer liber, în cadrul căreia veți putea vedea fotografiile de care vă povesteam, veți putea vedea contrastul dintre Brașovul de atunci și cel de acum. E interesant să vezi cum s-au schimbat lucrurile de-a lungul timpului, cum era locul pe care îl știi tu, doar că în urmă cu câțiva zeci de ani.

Ar fi interesant un astfel de proiect în toate orașele din țară. Felicitări echipei pentru rezultate! Nu e un lucru ușor. Știm cât de greu e să reproduci aceeași perspectivă de două ori. E greu să o reproduci chiar dacă știi și aparatura cu care a fost realizată. Dar ei n-au avut această informație. Acesta e dezavantajul fotografiilor developate, ele nu păstrează EXIF-ul. 🙂 Lăsând gluma la o parte, rezultatele sunt tare plăcute!

Așadar, haideți la expoziție! Până atunci, ca să vă stârnim curiozitatea, uitați cum arată câteva dintre fotografiile expuse! 🙂

Brașovul atunci și acum - Expoziție foto

Brașovul atunci și acum - Expoziție foto

 

Brașovul atunci și acum - Expoziție foto

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei