LOADING

Type to search

Bucureștiul într-o panoramă de 1.8 gigapixeli făcută de Cristian Vasile de pe Sky Tower

dragosasaftei 6 years ago

Cristian Vasile a fotografiat de-a lungul timpului multe părți frumoase ale Bucureștiului și putem vedea asta foarte bine în proiectul său București OptimistAstăzi ne-a mai arătat o latură frumoasă a capitalei țării, prin intermediul unei panorame făcute de pe Sky Tower, cel mai înalt punct din București – 137 de metri.

Panorama a fost realizată din 216 cadre trase cu Canon 7D la o distanță focală de 200mm (320mm în formatul full-frame). Fotografiile au fost făcute cu ajutorul unui cap panoramic robotizat, GigaPan Epic, cadrele fiind împărțite pe 27 de coloane și 8 rânduri. Cam așa arătau fotografiile înainte ca ele să fie unite.

Fotografiile pentru panorama Bucureștiului

Și acum să vedem rezultatul final. Fișierul cu gigapanorama are dimensiunea de aproape 10GB, iar detaliile se văd într-un mare fel. Vă puteți „juca” și voi privind panorama la dimensiunea ei originală. Dați click fie pe fotografia de mai jos, fie aici.

Panoramă București - Cristian Vasile

Felicitări, Cristian Vasile! Panorama făcută de tine ne arată Bucureștiul cum mulți dintre noi n-avem șansa să-l vedem. Ne arată un București frumos, pe care cu toții-l știm altfel, dar nu mulți îl știm așa. 🙂

În încheiere venim cu o imagine preluată de pe contul de Facebook al lui Igu. Atunci se realiza panorama cu aparatul din stânga cadrului.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei