LOADING

Type to search

Vrei un Polaroid compact? Privește noul Snap!

dragosasaftei 5 years ago

De-a lungul timpului, Polaroid a mai lansat si alte camere cu acelasi tip de tehnologie Zink care imprima instant fotografia, dar erau foarte scumpe si de asemenea mari, cum ar fi Z2300. Cu toate ca aveau aceeasi rezolutie ca a camerei Snap, calitatea nu era foarte buna.

Aceasta noua camera, fiind din plastic, arata ca o jucarie, dar asta face parte din farmecul ei. In partea de sus, are un buton mare rosu de declansare. În partea stângă este un buton pentru a comuta între modurile de culoare (sepia și alb-negru).

Vreti sa faceti un Selfie? Nicio problema, Snap are posibilitatea de a atasa un trepied si nelipsitul buton auto-timer.

mashable_IFA2015_pepcom-5
Fotografiile imprimate, cu dimensiunea de aproximativ 7×5 cm, ies in partea dreapta. Aceasta hartie fotografica poate fi achizitionata de pe Amazon.com, la un pret de aproximativ 25$ (50 buc). Interesant la aceast aparat este ca foloseste asa zisa tehnologie Zero Ink care presupune utilizarea unei hartii speciale de imprimare care contine cristale de colorare cyan, galben si magenta cu un strat polimer de protectie.

Camera nu are stocare interna, dar se pot atasa carduri de memorie pana la 32GB. De asemenea, aceasta necesita incarcarea acumulatorului cu ajutorul slotului microUSB care se afla in lateral.

Partea cea mai interesanta a acestui aparat ar putea fi modalitatea de “on-off” care se face prin apasarea vizorului aflat in partea de sus. Momentan, acest vizor nu este de calitate foarte buna, dar compania spera ca pana la data de lansare a acestui produs sa rezolve si aceasta problema.

Lansarea camerei Snap, disponibila in 4 culori (alb, negru, rosu, albastru), se preconizeaza a fi la sfarsitul anului 2015. Achizitionarea acestui produs va putea fi facuta cu un pret de aproximativ 99$. Așteptăm cu drag să ajungă camera și la noi în țară și să îi facem un test. S-ar putea, credem noi, să creeze un val printre cei care vor să-și tipărească amintirile instant. Mai ales că acum vorbim de o cameră compactă, mai ergonomică, și nu de una care să ocupe destul de mult loc în geantă.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei