LOADING

Type to search

Cameră video dedicată sporturilor lansată de Sony

dragosasaftei 7 years ago

Este vorba de Sony Action Cam, o cameră video lansată pe 19 decembrie, cameră ce permite filmarea la rezoluția de 1920p, deci full HD, în fel și fel de condiții extreme. Poziționată în cadrul contextului actual, și anume imortalizarea sporturilor de iarnă, noua cameră poate fi testată până la sfârșitul lunii martie pe mai multe pârtii din România, standurile Sony fiind amplasate la baza acestora.

În ce condiții poate filma?

Camera poate filma și fotografia în zăpadă sau la o adâncime de 60 de metri sub apă cu ajutorul unei carcase proiectate special pentru acest lucru. De asemenea, camera este rezistentă la șocuri și vine cu carcase special proiectate pentru montarea pe suprafețe plane sau curbe. Puteți pune astfel camera pe casca de protecție, pe ghidonul de la bicicletă, pe schiuri și așa mai departe. Puteți obține perspective tare, tare interesante.

Și, din fotografia alăturată regăsită în comunicatul oficial, putem înțelege faptul că noua cameră poate prelua capturi reușite din filmarea originală. Fotografia prezentată are o plajă dinamică largă și bine optimizată. Uitați-vă la soarele acela cât de bine este expus în corelație cu restul cadrului!

Specificații tehnice

  • Camera filmează full HD;
  • Obiectivul este unul Carl-Zeiss cu un unghi de cuprindere de 170 de grade;
  • Prezintă un senzor de imagine Exmor R CMOS ce oferă o calitate bună a imaginii chiar și în condiții slabe de iluminare;
  • Stabilizatorul este de tip Steadyshot;
  • Camera poate filma și în slowmotion și poate fi controlată de pe un smartphone;
  • Cântărește doar 90 de grame.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei