LOADING

Type to search

Canon este lider mondial pe piața aparatelor foto D-SLR

dragosasaftei 7 years ago

Pentru al zecelea an consecutiv Canon vine cu o veste care anunță faptul că brandul se află pe primul loc la nivel mondial în funcție de cota de piață deținută pe segmentul aparatelor foto digitale cu obiective interschimbabile – D-SLR.

Canon Inc. se bucură de această poziție încă din 2003, atunci când a lansat modelul EOS 300D Digital, un aparat compact, ușor și simplu de folosit, ce a deschis calea creșterii pieței de D-SLR-uri. De atunci această divizie s-a dezvoltat continuu, Canon dezvoltând și o serie de aparate – EOS 5D – dedicată filmării cu aparate D-SLR.

Anul acesta, Canon a lansat și modelul EOS 100D, cel mai mic și ușor model D-SLR din lume, model pe care l-am anunțat aici în urmă cu o lună (în curând vom reveni și cu un review al aparatului).

Ca informație generală, brand-ul a luat ființă în anul 1933, iar acum a ajuns la un număr de 197.000 de angajați la nivel mondial, dezvoltând totodată și o rețea globală de retail și distribuție cu companii localizare în SUA, Europa, Asia și Australia. Felicitări, Canon! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei