Adăugat pe 23 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Canon este lider mondial pe piața aparatelor foto D-SLR

canon-lider-pe-piata-foto-1
canon-lider-pe-piata-foto-1

Pentru al zecelea an consecutiv Canon vine cu o veste care anunță faptul că brandul se află pe primul loc la nivel mondial în funcție de cota de piață deținută pe segmentul aparatelor foto digitale cu obiective interschimbabile – D-SLR.

Canon Inc. se bucură de această poziție încă din 2003, atunci când a lansat modelul EOS 300D Digital, un aparat compact, ușor și simplu de folosit, ce a deschis calea creșterii pieței de D-SLR-uri. De atunci această divizie s-a dezvoltat continuu, Canon dezvoltând și o serie de aparate – EOS 5D – dedicată filmării cu aparate D-SLR.

Anul acesta, Canon a lansat și modelul EOS 100D, cel mai mic și ușor model D-SLR din lume, model pe care l-am anunțat aici în urmă cu o lună (în curând vom reveni și cu un review al aparatului).

Ca informație generală, brand-ul a luat ființă în anul 1933, iar acum a ajuns la un număr de 197.000 de angajați la nivel mondial, dezvoltând totodată și o rețea globală de retail și distribuție cu companii localizare în SUA, Europa, Asia și Australia. Felicitări, Canon! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.